Juuste laineline hooldus

Mu õde armastab juukseid mängida, sa saad seda siiski löögi teha, kammida ja luua. Samal ajal imendub see, et ma pean ühe palmiga kuus korda üles panema, et kogu asi oleks ilus, või pange juuksed vibud, või kinnitage see. Ta hindab kõige paremini kooli jõudlust ja lõpeb nendega. Tema hiljutine looming Princesses Joker oli lõbus ja ta vajas täiuslikku soengut ja riideid. Kõigepealt haaras mu ema temaga mõned paelad ja nende külge kinnitatud vibud. Hiljem ütles see ilus üheteistkümneaastane no, ei, mitte veel kord. Ma olen interjööris ilusam ... ja see algas. Nelikümmend viis minutit kiirendamist ja nende jõudlust. Ta tundus ilus nagu oluline printsess. Ja kui ta seetõttu jääb aristokraatide juurde, muutis ta oma mõtteid piisavalt kiiresti. Ei ole kohal, see on olnud umbes kaks tundi pärast näituse algust. Ootamatult ... visiooni täielikult muutnud, samas kui tema kõnes kõlas natuke nagu "nieee, mulle ei meeldi see, ma ei mäleta midagi aristokraati, mida palju tema töö". Ta küsis endalt uut soengut, juuksed olid kinni täidetud koksi ehitamisel. Õnneks oleme ülalkirjeldatud viisil juba kogenud oma juuste painutamiseks, siis viimane kord, kui ta läks väga sujuvalt. Tema ema mõnest mu pool ja ülejäänud mõne minuti pärast valmis.

Parimad juuksed tüdrukutele