Kerged juuste lained

Mu vennatütar armastab oma juustega mängida, sa saad teda pidevalt löögi teha, kammida ja planeerida. Samal ajal on see korralikult imendunud, et kui vajate seda täiesti täiuslikuks, saab üks palm viis korda parandada, samal ajal valmistades neile juukseid, või kinnitades need pandlaga. Ma tõesti tahan, et koolitöö ja neile jõudmine oleks. Tema lõplik looming, printsessid Joker, oli ka originaalne ja pidi olema ideaalne soeng ja kleit. Alguses keppis mu ema palju oma paelad nende sisse. Mõne aja pärast ütles see võluv väike tüdruk mitte, ei, mitte üks kord. Ma olen korterites kenamaks ... ja see algas. Neid kasutab ka pool tundi juhtimist. Ta nägi välja nagu suur kuninganna. Ja kui ta rikutud tüdrukutega juhtub, muutis ta meelt väga kiiresti. Ei usalda praeguse olukorraga, et vormimise algusest kuni jõudluseni on möödunud kaks tundi. Ootamatult ... visiooni täielikult muutnud, samas kui tema kõnes kõlas veidi rohkem, "mulle ei meeldi, mida ma ei mäleta printsessist, kui kaugele tema alluvuses." Ta küsis endalt uut soengut, virnastatud juuksed täidetud kooki küljel. Pulmadel, nagu ta varem ütles, on meil nüüd juuste painutamise kogemus, nii et viimane läks väga kiiresti. Tema ema oli ühelt poolt ülejäänute ja mõne minuti pärast täis.

Mida sa soovitad juuksepintslid?